Voorbereidingen Techniekdagen in volle gang

RAALTE – Platform Techniek Salland is druk bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse Techniekdagen. Die zijn dit jaar gepland op vrijdag 11 (18.00-21.00 uur) en zondag 13 oktober (11.00-16.00 uur). Zeven bedrijven uit Raalte zetten die dagen hun deuren open voor de Sallandse jeugd.

Het gaat om Bouwbedrijf Gebr. Meijer uit Raalte; Disselhorst Metaal uit Raalte; Winkels Techniek uit Raalte; Modus Modelmakerij uit Heino; Uw onderhoudspartner Lenferink uit Heino en Varkensbedrijf Neimeijer dat samen met Volkerink uit Heino laat zien wat er aan techniek is te vinden op een boerenerf. Kinderen uit groep 6 tot en met 8 van het basisonderwijs en eerste- en tweedejaars leerlingen van het voortgezet onderwijs zijn van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.