Voetbalplaatjesactie bij jubilerend VV Heino op herhaling

HEINO – VV Heino bestaat dit jaar vijftig jaar en dat zal niet ongemerkt voorbij gaan. Net als tien jaar geleden kan iedereen weer voetbalplaatjes van VV Heino sparen.

“In 2009 waren we met onze Panini-actie een van de allereersten in Nederland”, vertelt Kim van de Worp, eigenaar van Albert Heijn van de Worp in Heino. “We zijn ook een van de eerste clubs die voor de tweede keer zo’n actie hebben”, vult Martin Blanke, aanvoerder van het Paniniteam van VV Heino, aan. “Je kunt dus van veel voetballers zien hoe ze zijn veranderd de afgelopen tien jaar!”

Alle leden van VV Heino zijn weer op de foto gezet. Klanten van Albert Heijn Van de Worp krijgen bij elke 10 euro aan boodschappen een zakje met vijf voetbalplaatjes. Gedurende zeven weken heeft iedereen de tijd alle voetballers bij elkaar te sparen. De leden van VV Heino krijgen een verzamelboek cadeau van Albert Heijn.

“Een echt collectors item”, volgens Martin Blanke, “Zeker als je tien jaar geleden ook al zo’n boek bij elkaar hebt gespaard is dit een geweldige aanvulling. Kun je kijken en vergelijken met tien jaar geleden. Hartstikke leuk natuurlijk!” Albert Heijn zal bovendien prijzen (van sjalen tot shirts) uitdelen aan de verzamelaars die het eerst hun elftal bij elkaar hebben gespaard. “Echte hebbedingetjes voor iedereen die Heino een warm hart toedraagt”, vertelt Kim. Voor de mensen die als eerste het hele boek vol hebben, liggen er sportieve jacks klaar.

Foto: Maeike Blauw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.