Voetballen bij Wijhe ‘92

WIJHE – Al zijn er dit seizoen nog een aantal competitiewedstrijden te gaan, men is ook alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Daarom is het voor jongens en meisjes, heren en dames die het komend seizoen bij Wijhe ’92 willen gaan voetballen, van belang om zich op tijd te laten inschrijven.

Van belang is om dit zo spoedig mogelijk te doen. Er kan rekening gehouden worden met de indeling én een juiste opgave van het aantal jeugd- en seniorenteams, waarmee Wijhe ’92 het komend seizoen de competitie ingaat. Men kan zich laten inschrijven via het aanmeldingsformulier, deze is te verkrijgen en te downloaden via de website staging2.wijhe92.nl.

Bij overschrijving van een andere club naar Wijhe ’92 wordt ook verzocht dit zo snel mogelijk te doen. De inschrijving dient voor 15 juni bij de KNVB binnen te zijn. Voor meer informatie kan telefonisch contact worden opgenomen met:

Johan Nijland (jeugd) 06-57735264
Miranda Tiebot (dames) 06-21598469
Hennie Koekoek (senioren) 06-31233452

Zoals het er nu uitziet gaat Wijhe ‘92 het komende seizoen weer de competitie in met een zondag vrouwenteam, een 25+ vrouwenteam (7×7), die op woensdagavond hun wedstrijden spelen en een meisjesteam onder de 19 op zaterdag. Bij Wijhe ’92 kan er als meisje dus echt in een meisjesteam gespeeld worden.

Lijkt het jou leuk om met deze ‘stoere meiden’ te gaan voetballen, dan verzoeken wij de dames en meisjes zich zo snel mogelijk te laten inschrijven als lid, zodat WIJHE ’92 met een nog ruimer aantal speelsters per team, de competitie in kan gaan. Als kennismaking mag er gerust een aantal malen meegetraind worden. Dit geldt ook voor het G-voetbalteam.

Verder zijn er binnen de seniorenafdeling ook mogelijkheden met een aanbod van andere voetbalvormen. Zo is er een 35+ en 45+ team, die hun wedstrijden (7×7) in toernooivorm spelen op de vrijdagavond. Ook hier kun je je voor opgeven!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.