Home / Nieuws / Vital Centre Raalte Run: op naar de 25-ste editie

Vital Centre Raalte Run: op naar de 25-ste editie

RAALTE – Vital Centre en AV Salland presenteerden afgelopen vrijdag de 24-ste editie van de Vital Centre Raalte Run. In totaal deden rond de 450 hardlopers mee, verdeeld over vijf verschillende afstanden. Aniek Mars uit Raalte was de snelste dame op de 5 km; Peter Bruinsma uit Nijverdal de snelste man. Saillant detail: hij kwam uit in de 40-plus categorie. Sarah-Lynn Reuver uit Zwolle was de snelste dame op de 10 km; Niek Boom uit Nieuw Heeten won die afstand bij de heren. Edwin Ophof van Vital Centre is ‘supertevreden’. “Het was ook super mooi weer. Wat ook mooi was: we hadden dit jaar twintig bedrijventeams, tien meer dan vorig jaar. Op naar de 25-ste editie van volgend jaar. Dan maken we er een supergroot feest van!”

 

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.