Home / Nieuws / Vital Centre Raalte Run: op naar de 25-ste editie

Vital Centre Raalte Run: op naar de 25-ste editie

RAALTE – Vital Centre en AV Salland presenteerden afgelopen vrijdag de 24-ste editie van de Vital Centre Raalte Run. In totaal deden rond de 450 hardlopers mee, verdeeld over vijf verschillende afstanden. Aniek Mars uit Raalte was de snelste dame op de 5 km; Peter Bruinsma uit Nijverdal de snelste man. Saillant detail: hij kwam uit in de 40-plus categorie. Sarah-Lynn Reuver uit Zwolle was de snelste dame op de 10 km; Niek Boom uit Nieuw Heeten won die afstand bij de heren. Edwin Ophof van Vital Centre is ‘supertevreden’. “Het was ook super mooi weer. Wat ook mooi was: we hadden dit jaar twintig bedrijventeams, tien meer dan vorig jaar. Op naar de 25-ste editie van volgend jaar. Dan maken we er een supergroot feest van!”

 

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Dik vierhonderd deelnemers aan Oostermaetloop in Lettele

LETTELE – De Oostermaetloop in Lettele, onderdeel van het Sallands Cross Circuit, trok afgelopen zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.