Home / Sallandcentraal / Vierde editie Jeugd Lemels Open

Vierde editie Jeugd Lemels Open

LEMELE – De jeugdafdeling van Voetbalvereniging SC Lemele houdt van 4 tot en met 7 juni de vierde editie van het Jeugd Lemels Open voetbaltoernooi op Sportpark Zandeinde. Een gezellig toernooi, waarbij de jeugd met eigen samengestelde teams kan strijden om de bekers in leeftijdscategorieën Junioren, Maxi-pupillen of Mini-pupillen. De naam zegt het al: deelnemers uit én van buiten Lemele kunnen meedoen. Dat is mogelijk met het eigen voetbalteam, maar ook met een vriendenteams of andere gelegenheidsverbanden. Ook jongeren die verder niet in verenigingsverband voetballen, zijn welkom om mee te doen. De junioren (geboortejaren 2003-2005) en de Maxi-pupillen (2006-2008) spelen acht tegen acht en de mini-pupillen (2009 en later) zes tegen zes. Zie verder www.sclemele.nl/jeugd-lemels-open. Inschrijving vóór 21 mei.

 

Lees ook

Olst-Wijhe niet verder met plan De Omloop

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe gaat niet verder met het plan De Omloop. In het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.