Trainer John Stegeman verruilt Go Ahead Eagles voor aartsrivaal PEC Zwolle

Een opmerkelijke overstap in het Overijsselse profvoetbal. Trainer John Stegeman verlaat Go Ahead Eagles namelijk om aan de slag te gaan bij de grote rivaal PEC Zwolle. Het nieuws is inmiddels bevestigd door de Zwollenaren.

“Na een mooi seizoen bij Go Ahead Eagles, waarin het op een haar na niet lukte om te promoveren, komt er voor mij persoonlijk nu een mooie kans om bij een stabiele eredivisieclub aan de slag te gaan”, laat Stegeman weten op de website van PEC Zwolle. “Als hoofdtrainer wil ik met mijn team en selectie er alles aan doen om de club de komende jaren verder te laten groeien. Op zaterdag 22 juni starten we met de voorbereiding op hopelijk een heel mooi seizoen.”

Vlak voor de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen wordt op een nader te bepalen datum een persconferentie georganiseerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.