Tichelgatenloop op de langste dag van het jaar

HERXEN – Op vrijdagavond 21 juni vindt ‘de Tichelgatenloop’ plaats. Deze, misschien wel de mooiste hardloopwedstrijd tussen Herxen en Windesheim, bestaat uit een kleine en grote kidsrun. Een run van 5,6 km en één van 10 km. Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming. Een gedeelte van de opbrengst gaat wederom naar een goed doel. Iedereen krijgt een aandenken en er zijn per categorie prijzen voor de drie beste hardlopers. Onder de deelnemers worden ook nog verschillende prijzen verloot. Het startschot voor de verschillende afstanden zal worden gegeven door wethouder Marcel Blind van de gemeente Olst-Wijhe.

De aanvangstijden zijn:

18.40 uur Gezamenlijke warming-up voor de kinderen
19.00 uur Kidsrun 750 m
19.10 uur Kidsrun 1400 m
19.30 uur 5,6 km
20.00 uur 10 km

Aankomst en finish voor het dorpshuis ‘de Herxer Marke’. De voorinschrijving is geopend via staging2.mijninschrijving.nl. Uiteraard kan er ook voor aanvang worden ingeschreven. Vragen kunnen gesteld worden via: tichelgatenloop@ziggo.nl.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Grolleman Transport, Run2day Zwolle, Boni, sportcentrum Leef, rijwielhandel Zwakenberg en Frank’s bloemenhoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.