Techniek Academie Sc. Overwetering met 4×4 toernooi afgesloten

OLST – De veertiende cursus van de Techniek Academie van Sc. Overwetering is vrijdag 17 mei feestelijk afgesloten met een 4 tegen 4 toernooi met een individuele winnaar, een spannend en leuk eindtoernooi. Nadat iedereen vijf partijen had gespeeld bleek dat Ravi van der Linden de 1e plaats had veroverd. Jasmijn Koldewijn veroverde plaats twee en Brent Seijnaeve werd verdienstelijk derde. Zoals het bij een Techniek Academie hoort waren er ook prijzen voor de spelers met de mooiste ‘moves en skills’. De Techniek Academie werkt met niveaugroepen, zodat iedereen op zijn niveau mee kan doen. Voor elke groep was er een prijs. Ante van Geldere, Huub Durand, Dani Kappert en Siem Kerkmeijer werden in hun categorie winnaar.

De Sc. Overwetering Techniek Academie biedt een speler op een zeer innovatieve manier de mogelijkheid om zich op een leuke en speelse wijze zijn voetbalvaardigheden te verbeteren de via specifieke voetbaltraining. Het leerplan is zodanig opgesteld dat iedere speler/speelster zich op zijn/haar niveau kan doorontwikkelen. Daarbij worden moderne methoden en leermiddelen gebruikt als de minisoccerbal en smartgoals. Een geweldig leuke nieuwe trainingsmethode met digitaal oplichtende goaltjes. De reacties na afloop waren dan ook jaar dit weer erg enthousiast. De Techniek Academie is voor spelers uit heel Salland. De deelnemers van de cursussen komen de afgelopen jaren dan ook uit de wijde omgeving o.a. Wijhe, Olst, Raalte, Wesepe, Broekland, Nieuw Heeten, Diepenveen en Heino.

Opzet

Op vrijdagmiddag tussen 16.15 – 17.30 zijn de techniektrainingen op het kunstgrasveld van Sc. Overwetering in Olst. Ieder seizoen worden er twee modules van tien lessen per aangeboden. De volgende module in 20 september. Opgeven kan nu al via de website van SC Overwetering. Er is plaats voor vier groepen van tien kinderen. Vol = vol. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van Sc. Overwetering.

Kijk voor meer informatie op: staging2.overwetering.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.