Home / Nieuws / ’t Natuurlijk Huus genomineerd als Plattelandspionier
SONY DSC

’t Natuurlijk Huus genomineerd als Plattelandspionier

RAALTE – ’t Natuurlijk Huus in Raalte is door VPRO Tegenlicht genomineerd voor de onderscheiding Plattelandspionier.

Mede door de hoge prijzen van woningen in de stad verruilen veel starters, startups en jonge gezinnen de stad voor het platteland. VPRO Tegenlicht, het future-affairs-televisieprogramma op de zondagavond, nomineert plattelandspioniers, die met de kracht van het landelijke, bouwen aan de samenleving van de toekomst. Het gaat daarbij om vernieuwers buiten de stad die anderen kunnen inspireren met hun radicale, maar realiseerbare ideeën over wonen, mobiliteit, natuurbeleving, voedsel, recreatie, spiritualiteit en zorg.

’t Natuurlijk Huus is één van de tientallen genomineerden. Stemmen kan hier. Daaruit komen vervolgens twee winnaars en ook kiest een vakkundige jury nog drie winnaars. De vijf winnaars worden uitgenodigd om hun idee te presenteren tijdens de Tegenlicht Meet Up in De DRU Cultuurfabriek in Ulft op zaterdag 25 mei. Hier komt vervolgens één winnaar uit.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.