Strijden om de felbegeerde bokaal tijdens het Saampies Voetbaltoernooi in Wijhe

WIJHE – Binnenkort staat het jaarlijkse Saampies Voetbalmixtoernooi in Wijhe op het programma. Op zondag 23 juni strijden verschillende teams vanaf 10.00 om de felbegeerde wisselbokaal. Er staan dan veertien spelers op het (halve) veld, zeven spelers van elk team.

Iedereen die het leuk vindt om sportief bezig te zijn, kan hieraan meedoen. Je hoeft dus geen lid te zijn van een (voetbal)vereniging. Een team, inclusief keeper, bestaat uit 7 spelers. Er mogen niet meer dan twee selectiespelers (1e en 2e elftallen) van een voetbalvereniging deel uit maken van een team. De minimumleeftijd is vijftien jaar.

Inschrijfformulieren zijn te vinden op staging2.wijhe92.nl of in de kantine van Wijhe ’92. De inschrijvingen kunnen gemaild worden naar yannick.koekoek1@hotmail.nl. De inschrijvingen dienen uiterlijk voor 9 juni binnen te zijn. Het inschrijfgeld bedraagt vijf euro per team en mag op de speeldag worden voldaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.