Straten in Raalte staan blank door gesprongen waterleiding

RAALTE – Delen van de Tjalkstraat en de Klipperweg in Raalte stonden dinsdagochtend vol met water. De oorzaak ervan is een gesprongen waterleiding. Auto’s reden met aangepaste snelheid door de grote plassen.

De oorzaak van de problemen is een graafmachine, die bij werkzaamheden een waterleiding raakte. Als gevolg van de gesprongen waterleiding heeft een deel van Raalte te kampen met verminderde waterdruk. In andere delen van Raalte komt bruin water uit de kraan.

Vitens is bezig om het lek te repareren en verwacht dat de problemen rond 15.00 uur zijn verholpen.

Foto’s/video: Arnold Roolvink (Foto Arnold)

https://staging2.youtube.com/watch?v=44R0D9WIasA

 

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.