Stekjesmarkt bij Iets van de weg

HEINO/LIERDERHOLTHUIS – Iets van de weg, voorheen Zuz & Zo, tussen Heino en Lierderholthuis presenteert op zaterdag 4 mei de jaarlijkse Heinose stekjesmarkt. Bij de zorgboerderij is die dag een ruim assortiment vaste planten, groenten, kleinfruit, kruiden en zomerbloeiers te koop. Kruidentuin Allegaardje uit Heino is ook weer present en maakt daarmee het aanbod nog groter. Dit jaar is er bovendien biologische compost, tuinaarde en potgrond te koop. Als vanouds zijn er ook vrolijke voorjaarsbloeiers en perkplanten verkrijgbaar. De imker van de boerderij geeft informatie over de bijenhouderij en houdt ‘open huis’ in de kast. Wie zelf stekjes of jonge plantjes aan de man wil brengen, mag op het erf van de boerderij (gratis) zijn gang gaan. Het motto is ‘hoe meer hoe beter’. Uiteraard is het terras geopend voor een kopje koffie en een kleine proeverij. De winkel van Iets van de weg verkoopt vanaf 4 mei weer een klein assortiment meel van Bökkers Mölle. De stekjesmarkt duurt van 10.00 tot 13.00 uur. De boerderij ligt aan de Nieuwe Wetering 1 in Lierderholthuis. De koffie staat klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.