Home / Sallandcentraal / Sporten voor mensen met hersenletsel

Sporten voor mensen met hersenletsel

RAALTE – Cliënten van de dagbestedingslocatie van InteraktContour in Raalte sporten wekelijks bij sportcentrum Tijenraan in Raalte. Mensen met hersenletsel die willen weten of bewegen ook iets voor hen is, kunnen elke vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur vrijblijvend (en gratis) een keertje aanhaken.

“Sporten is gezond. Maar voor mensen met hersenletsel is dit ook een manier om gericht te werken aan hun motorische vaardigheden en conditie, zodat zij in het dagelijks leven meer zelfstandig kunnen blijven doen. Daarnaast ontstaan er zo ook nieuwe sociale contacten”, vertelt Jurrian Keilholtz, begeleider bij InteraktContour.

Aanmelden kan via raalte@interaktcontour.nl of 06-15554783.

Lees ook

Sportakkoord Olst-Wijhe versterkt samenwerking verenigingen

OLST-WIJHE – Het Rijk nam met het landelijk sportakkoord onlangs het initiatief om meer mensen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.