Speeddate voor aankomende welzijnscoaches

RAALTE – WijZ Welzijn zoekt nieuwe vrijwillige welzijnscoaches. Daarom houdt de organisatie op dinsdag 28 mei van 13.30 tot 14.30 uur een speeddate in de Raalter bieb voor mensen die meer willen weten over dit vrijwilligerswerk.

Welzijnscoaches zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Het is hun taak kwetsbare mensen te helpen bij het scherp krijgen van hun behoeften, talenten, wensen, kwaliteiten en valkuilen. Samen zoeken naar wat past; soms betekent het letterlijk drempels over, door een keer samen naar een activiteit te gaan. Als coach werken ze samen met hun cliënt toe naar een groter netwerk, meer zelfvertrouwen en een zinvolle en leuke invulling van de dag of week.

Koppeling gebeurt op basis van karakter, interesses en beschikbaarheid. Het doel is wekelijkse afspraken. Daarnaast onderhouden de welzijnscoaches contact met de coördinator over de voortgang en nemen ze actief deel aan de intervisiebijeenkomsten met de andere vrijwillige welzijnscoaches. Minimale beschikbaarheid is twee uur per week. Neem voor meer informatie contact op met 06-53962131 of t.vanderzee@wijz.nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.