SocialSofa voor Heeten onthuld

HEETEN – Afgelopen vrijdag werd de SocialSofa, een gemozaïekte bank, onthuld op het Dorpsplein voor Kulturhus Trefpunt in Heeten. Dat gebeurde onder toeziend oog van de ontwerpers, de leerlingen van groep 7 van de St. Bernadette school. De bank is geschonken door de Rabobank Salland en gemaakt door medewerkers van Sallcon.

Samen met wethouder Gerria Toeter, gemeente Raalte en Paul Maas, directeur Bedrijven Rabobank Salland namen de kinderen de bank in gebruik. De kinderen hebben het ontwerp voor de SocialSofa in het begin van dit schooljaar gemaakt. Ook tekeningen van hun hand hebben een plek gekregen op de bank.

Paul Maas: “Een heuse Dichtbij bank van de Rabobank Salland in het dorp Heeten om zo ook aan te geven dat we als bank, en nu letterlijk met een bank om op te zitten, dichtbij de gemeenschap staan. Een samenwerking met een maatschappelijke organisatie als Sallcon en de leerlingen in Heeten is dan een logische keuze met als resultaat: een bank voor iedereen waar verhalen tot leven komen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.