Small Foot en The Leisure Seeker bij Filmhuis Olst

OLST – Het Filmhuis Olst sluit op vrijdag 31 mei het seizoen af met de vertoning van de vrolijke animatiefilm ‘Small Foot’ en het comedydrama ‘The Leisure Seeker’ in het Holstohus.

Small Foot handelt over een slimme jonge Yeti (de verschrikkelijke sneeuwman die in Himalaya zou huizen) die vriendschap sluit met een mens. De ontdekking van de ‘soort’ maakt hem populair in zijn gemeenschap, maar zorgt daar ook voor verwarring. Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld rondom het dorpje van de verschrikkelijke sneeuwmannen en -vrouwen? Aanvang is om 18.30 uur. Met kinderen jonger dan 6 jaar dient een begeleider mee te komen. De entree bedraagt 3 euro (7,50 euro met een pannenkoek vooraf). The Leisure Seeker handelt over het oudere stel Ella en John (Hellen Mirren en Donald Sutherland). Ze besluiten op hun oude dag de camper te pakken en een roadtrip door Amerika te maken. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ella heeft kanker en John kampt met dementie. Aanvang is om 20.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro (leden 5,50 euro); in combinatie met een diner vooraf: 25 euro. Het nieuwe seizoen van het Filmhuis Olst gaat op vrijdag 20 september van start met het jaarlijkse filmdiner.

Voor meer informatie kijk op: http://nutolstdeventer.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.