Schilderij Manschot van Lemelerveldse toch verkocht

LEMELERVELD – Het schilderij van Yvonne Linthorst van de in 2014 overleden Normaal-drummer Jan Manschot is toch verkocht. Niet tijdens de veiling voor het KWF in Zelhem, waar het afgelopen weekend onder de hamer ging. Daar werd niet genoeg geboden.

“Ik zat bij de tweede veiling maar het liep helemaal niet. Veel items gingen, vond ik, voor veel te weinig onder de hamer”, zo laat de Lemelerveldse, die er minimaal 750 euro voor wilde hebben, weten.

Zondagavond kreeg ze echter bericht uit Uffelte. Daar bleek een geïnteresseerde bereid te zijn het bedrag neer te leggen. Het schilderij is inmiddels opgehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.