Samenwerking tussen Intersport Bols Teamsport en ProWork Salland

RAALTE – ProWork Salland en Intersport Bols Teamsport zijn met ingang van 1 mei een samenwerking aangegaan. ProWork zal al het drukwerk (eventueel aangevuld met promotieartikelen en merchandise) verzorgen voor Intersport Bols Teamsport dat sportkleding en -materialen verkoopt. Beide partijen denken op deze manier elkaars specialiteit, kennis en kunde optimaal te kunnen benutten. De contacten blijven via Intersport Bols lopen. Mede hierdoor zullen verenigingen niets van deze overgang merken. Mochten er bij verenigingen al andere afspraken zijn met betrekking tot het drukwerk dan blijven die uiteraard gewoon van kracht.

Foto: Martijn Nijboer en Peter Kalkman (Intersport Bols Teamsport) en Tino Nijland (ProWork Salland).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.