Samen leefbaar Mariënheem zet het dorp in het zonnetje

MARIËNHEEM – In de zomervakantie organiseert Samen Leefbaar Mariënheem activiteiten in het dorp. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen in Mariënheem een fijne zomer beleeft. Om in de zomer het dorp in het zonnetje te zetten, krijgen inwoners de kans om zonnebloemen in hun tuin te planten.

Zonnebloemen

Op 18 mei worden door het hele dorp zonnebloemen verspreid. Iedereen in het dorp krijgt de mogelijkheid om een zonnebloem in zijn of haar tuin te planten. De zonnebloemen zullen in volle bloei zijn wanneer het zomerprogramma plaats zal vinden. Zo wordt Mariënheem in het zonnetje gezet. Gehoopt wordt dat iedereen meedoet.

Zomerprogramma

De rode draad van het zomerprogramma is muziek. Het thema is; zaaien, oogsten en ontmoeten. Elke zondag in de zomervakantie zal er een activiteit georganiseerd worden. Het exacte programma wordt op een later moment gecommuniceerd. Verder wordt het veldje in het parochiebos omgetoverd tot een mooie pluktuin, waar gezaaid, geoogst en ontmoet kan worden. Men is nog op zoek naar helpende handen. Iedereen is van harte welkom.

Doel

Samen Leefbaar Mariënheem, heeft als doel om jaarlijks in de winter- en zomerperiode diverse activiteiten te organiseren voor inwoners van Mariënheem, in het kader van samenwerking en verbinding met het dorp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.