Salvora wordt klaargestoomd voor seizoen 2019/2020

RAALTE – De damesselectie van volleybalvereniging Salvora uit Raalte gaat dit jaar als promovendus in de promotieklasse vol energie streven naar een positie in het linkerrijtje. Van mei tot en met juni gaan de dames onder leiding van trainer coach Jan van Uitert intensief bezig met het trainen van nieuwe systemen.

Het team dat vorig seizoen met 103 punten kampioen in de 1e klasse werd en hierdoor zeer veel zelfvertrouwen tankte, blijft nagenoeg compleet. Alleen Tessa Groothuizen gaat weer terug naar haar oude vereniging SVH. Als nieuwkomer verwelkomt de groep Marjolein Blokland van Rood Wit uit Wijhe, een zeer talentvolle passer loper van 16 jaar, die uitstekend in het team past.

“Voor de dames en trainer een super ideale situatie, we kunnen namelijk prachtig doorbouwen met het team van vorig seizoen”, aldus Jan van Uitert. “De zeer getalenteerde groep is zeer gemotiveerd bezig met de geïntroduceerde vernieuwingen voor zowel het team als individu.”

Neuzen zelfde kant op

Van Uitert: “Eind juni moet dit er in geslepen zijn, want dan hebben we allemaal de neus dezelfde kant op. Na de zomervakantie gaan we vanaf 18 augustus weer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen verder. In deze voorbereidingsperiode trainen we veel op conditie, slijpoefeningen en verder hebben we iedere zaterdag een activiteit of een voorbereidingstoernooi.”

“De ploeg wordt dus als promovendus in de promotieklasse klaargestoomd met als uitdaging om er een prachtig en leerzaam seizoen van te maken”, aldus trainer/coach van Uitert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.