Sallandse voetbaldagen brengt kinderen in beweging tijdens de zomervakantie

HEINO – Sinds een aantal jaar worden in Heino voetbaldagen georganiseerd gecombineerd met outdoor activiteiten, waarmee kinderen een actieve start van de zomervakantie geboden wordt. Leuk voor zowel fanatieke voetballers als voor kinderen die graag een uitdaging aangaan. Vanwege de vele positieve reacties in voorgaande jaren heeft de organisatie dit jaar ook een voetbalkamp toegevoegd.

Daar waar voetbalkampen en voetbalscholen als paddestoelen uit de grond schieten om kinderen beter te maken, richten de Sallandse voetbaldagen zich in eerste instantie vooral op plezier maken. “Waar veel voetbaldagen enkel gericht zijn de echte fanatieke voetballers, richten wij ons ook op de kinderen die niet enkel willen, maar ook graag andere uitdagingen zoeken,” aldus organisator Eelko Strijtveen. “Tijdens trainingen richten wij ons ook wel op het verbeteren van voetbalvaardigheden, maar bij ons bestaat een deel van het programma ook uit bijvoorbeeld outdoor activiteiten zoals klimmen, boogschieten en vlotbouwen. Daarnaast vinden op de warme middagen veel activiteiten plaats met een hoog ‘fun-gehalte’. Denk aan bijvoorbeeld een potje bubbelvoetbal!”

De thuisbasis voor de Sallandse voetbaldagen is vakantiepark Summercamp Heino. Naast groepsaccommodaties zijn hier ook faciliteiten als de sporthal, zwembad en recreatiemeer aanwezig en in de avonduren is er een bioscoop en (kinder)disco. Strijtveen vertelt: “Met al deze faciliteiten op één plek hoeven kinderen zich nooit te vervelen. Naast de activiteiten die we zelf organiseren is er meer dan genoeg te doen om het voor alle leeftijdsgroepen leuk en interessant te houden!”

De Sallandse voetbaldagen zonder overnachting zullen plaatsvinden van 15 t/m 18 juli 2019 en het voetbalkamp met overnachting van 20 t/m 22 juli.

Kijk voor meer informatie op http://staging2.sallandsevoetbaldagen.nl/voetbalkamp-zomervakantie/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.