Salland Zorgverzekeringen opnieuw hoofdsponsor SW4D

RAALTE – Stichting Sallandse Wandelvierdaagse heeft onlangs een nieuw sponsorcontract ondertekend met Salland Zorgverzekeringen. Daarmee blijft Salland Zorgverzekeringen ook de komende drie jaar hoofdsponsor van het wandelevenement.

“De organisatie van een groot evenement als de Sallandse Wandelvierdaagse (SW4D) is afhankelijk van partners om te blijven bloeien”, zegt Chris de Bont, voorzitter van de Sallandse Wandelvierdaagse. ”Wij zijn dan ook blij dat wij de komende drie jaar verzekerd zijn van het hoofdsponsorschap van Salland Zorgverzekeringen om dit gezamenlijk verder uit te gaan bouwen.” Het wandelevenement groeit nog jaarlijks en trekt inmiddels ruim vierduizend mensen van binnen en buiten de regio.

In 2016 toonde de Radboud Universiteit Nijmegen al aan dat een wandelvierdaagse bijdraagt aan de saamhorigheid en een positief sentiment, naast dat het natuurlijk de gezondheid bevordert. “En dat zien we ook terug bij de Sallandse Wandelvierdaagse”, zegt Arné van den Boom, directeur Commercie & Operations bij Salland Zorgverzekeringen. “Eén van onze ambities is om, naast het bieden van een kwalitatief goede zorgverzekering, mensen te ondersteunen bij gezond gedrag. Dat zijn dus al twee goede redenen om de Sallandse Wandelvierdaagse nog eens voor drie jaar te ondersteunen.”

De Sallandse Wandelvierdaagse vindt plaats van 22 tot en met 25 oktober. Dagdeelname is ook mogelijk. De beschikbare afstanden zijn: 8km (kidsroute), 12 km, 20 km, 30 km en 40 km. Inschrijven kan via https://sw4d.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.