’s Heerenbroek en Lemele komen niet tot scoren

’S HEERENBROEK – Ergens halverwege de weg van Zwolle naar Kampen ligt ’s Heerenbroek. De lokale voetbaltrots ontleent zijn naam aan het dorp van herkomst en huist op sportcomplex De Kandelaar. Het eerste team komt uit in de vierde klasse D, net als sportclub Lemele, dat zaterdag op bezoek kwam.

Beide clubs hadden voorafgaand aan dit treffen nog een theoretische kans op een startbewijs voor de nacompetitie. Die was voor de thuisclub nagenoeg nihil. Voor de bezoekers zou het veroveren van een ticket voor het toetje een wonder zijn in de orde van de herrijzenis van Tammuz – wie nieuwsgierig wendt zich tot google. Eerste voorwaarde was winst en dan maar eens kijken wat concurrent Bruchterveld er van gemaakt heeft, met Wijthmen een wat grotere kanshebber voor dit toegangsbewijs. Winst was een eerste vereiste. We kunnen strepen. Zowel de thuisclub alsmede de bezoekers uit het bergdorp blijven buiten de prijzen. De wedstrijd eindigde zo die begon, met 0-0.

In de slotwedstrijd van dit seizoen zal Lemele voldoening moeten halen uit het dwarszitten van het bezoekende Bruchterveld, dat nog wel kansrijk is voor een plaats in de nacompetitie.

Stand 4D: HTC 23-57, DKB 24-50, Daarlerveen 23-46, Bruchterveld 23-38, Wijthmen 23-37, ‘s Heerenbroek 23-33, Lemele 23-32, Kampen 23-30, Wilsum 23-27, Dieze West 23-25, SVV ’56 23-18, MVV ’69 23-13 en Daarle 23-11.

Ruan Weelink, doelman van sportclub Lemele, is opnieuw de situatie meester in de uitwedstrijd tegen ‘s-Heerenbroek.

Verslag/foto: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.