Ruim 4,5 ton voor Actie Kerkbalans

RAALTE – De Actie Kerkbalans in de parochie Heilig Kruis heeft dit voorjaarjaar bijna 465.000 euro opgebracht. Het bestuur van de Sallandse parochie is daar blij mee. “Via deze weg willen wij iedereen bedanken die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen. Het is goed om te zien dat er ook in deze tijd zoveel mensen onze kerk een warm hart toedragen!” Toch was de opbrengst iets minder, 7.500 euro, dan in 2018. De parochie (Broekland, Haarle, Heeten, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten, Kruisverheffing en Paulus in Raalte) kwam toen al iets meer dan 142.000 euro tekort om alle uitgaven te dekken. “Dat legt ons ook voor dit jaar op om goed te letten op het evenwicht tussen inkomsten en uitgaven”, zo zegt het bestuur. Iedereen die de Kerkbalans dit voorjaar om welke reden dan ook gemist heeft, kan alsnog bijdragen op rekening: NL71 RABO 0130 4483 54 van de parochie Heilig Kruis onder vermelding van de locatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.