Home / Sallandcentraal / Rohda Raalte gaat voor de Hoofdklasse

Rohda Raalte gaat voor de Hoofdklasse

RAALTE – Rohda Raalte gaat in de nacompetitie vol voor promotie naar de Hoofdklasse en speelt aanstaande donderdag 30 mei, Hemelvaartsdag, een thuiswedstrijd op Sportpark Tijenraan tegen Bvc’12 uit Beek-Ubbergen. Aanvang is om 14.00 uur. De winnaar van deze wedstrijd speelt zondag 2 juni een uitwedstrijd in Oss tegen TOP Oss. De winnaar daarvan neemt het op 10 juni tijdens een thuiswedstrijd op tegen de winnaar van ZSV Deurne – Leonidas Rotterdam.

Lees ook

Werkzaamheden Jan Hooglandstraat Olst gestart

OLST – Maandag zijn de werkzaamheden aan de Jan Hooglandstraat in Olst gestart. Het is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.