Roelofsen Carrosseriebouw in Raalte koopt 2,2 hectare grond op De Zegge VII

RAALTE – Het huidige pand van Roelofsen Carrosseriebouw aan de Heesweg biedt momenteel te weinig ruimte om de werkzaamheden uit te voeren en het productieproces verder te optimaliseren. Daarom tekende directeur/eigenaar Jonny Roelofsen voor de aankoop van 2,2 hectare grond op De Zegge VII.

Bij Roelofsen werken circa 85 medewerkers. Een groot deel daarvan komt uit Raalte. “Voor ons stond dan ook vast dat we als bedrijf in Raalte zouden blijven”, geeft Jonny aan. “Onze nieuwe locatie op De Zegge VII biedt voldoende ruimte voor de toekomst. Zo hebben we plannen voor een truckwash voor onze eigen vrachtwagens. Deze worden nu nog handmatig schoongemaakt.” Het grootste gedeelte van de trucks wordt gebouwd voor klanten in paardensport en deze klanten bevinden zich in heel Europa en soms daarbuiten.

Wethouder Wout Wagenmans zegt dat het goed is om te zien dat een toonaangevend, internationaal bedrijf als Roelofsen groeit en er bewust voor kiest om zich in Raalte verder te ontwikkelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.