Home / Sallandcentraal / RideNOW Taxi breidt wagenpark uit

RideNOW Taxi breidt wagenpark uit

DEVENTER/RAALTE – Wie met regelmaat in de omgeving van Deventer komt, heeft ze zonder twijfel gezien: RideNOW Taxi’s. Die kans is nog groter nu deze taxiformule van de TCR Groep haar wagenpark heeft uitgebreid met zes luxe Škoda Superb’s.

De formule speelt in op de behoefte van reizigers aan zekerheid over de aankomsttijd en ritprijs. Ook gemak speelt een rol. Via de RideNOW app is de aanvraag van een taxirit in slechts enkele eenvoudige stappen geregeld. De taxi staat gegarandeerd op de afgesproken tijd klaar. Er is nooit ruis op de lijn en er bestaat zelfs de mogelijkheid om gebeld te worden als de taxi er bijna is.

De nieuwe Škoda Superb’s bieden ruimte en comfort. Niet over de top, gewoon goed. Comfort wordt mede bepaald door de rijstijl van de chauffeurs. Er wordt streng toegezien op een ontspannen rijstijl. Voor ieders veiligheid.

Het volledige wagenpark van RideNOW bestaat inmiddels uit twaalf personenauto’s en twee taxibussen. Sinds de introductie heeft de taxiformule al meer dan 100.000 ritten verzorgd in de omgeving Deventer.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.