Regenboog weer kampioen!

LEMELERVELD – P.c.b. de Regenboog is woensdag 15 mei kampioen geworden. De school uit Lemelerveld is door naar de districtsfinales van het schoolvoetbaltoernooi.

Woensdag 15 mei mochten de jongens van de Regenboog de regiofinales voetballen. Deze werden gespeeld op het sportpark van V.V. Heino. De eerste wedstrijd tegen de Akker wonnen zij met 2-0, een mooi begin op deze zonnige middag. De wedstrijden die volgden tegen de Ichthus, de Langewieke en de Koningsbergerschool werden gewonnen met 5-0, 6-0 en 3-0.
De jongens lieten een prachtig samenspel zien, waarin ze combinerend voetbalden en elkaar de bal gunden. Af en toe werden ballen ook genadeloos afgerond op momenten dat dit nodig was.
Aan de lijn stonden veel supporters die meeleefden met de kinderen, er werd gejuicht, geklapt en er werden aanmoedigende liedjes gezongen. De sfeer in het veld en langs de lijn was positief, alle betrokkenen (spelers, coaches en supporters) stonden met een lach op hun gezicht. De gehele ambiance was perfect.

In de finale mocht er gespeeld worden tegen de winnaars van de andere poule, de Linderte uit Raalte. Het werd een feestje, in de eerste helft was het al 3-0 in het voordeel van de Regenboog en in de tweede helft liepen de jongens nog verder uit tot een uiteindelijke stand van 5-1. Woensdag 5 juni mogen de jongens deelnemen aan de districtfinales in Gendt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.