Queen Forever naar MFA de Belte

NIEUW HEETEN – Queen Forever komt op zaterdag 11 mei naar MFA de Belte in Nieuw Heeten. De Nederlandse Queen-tributeband treedt over de hele wereld op. Zo stond de band al in Hong Kong, Groot Brittannië, Spanje, Italië, Mexico, Duitsland en Frankrijk. Aan dat lijstje wordt nu ook Nieuw Heeten toegevoegd.

De sporthal wordt deze avond een muziekhal. Een muziekpaleis is een betere omschrijving. De werkgroep Cultuur- voor deze gelegenheid uitgebreid tot acht personen – van deze multifunctionele accommodatie, haalt alles uit de kast om er een sfeervol festijn van te maken. De band treedt twee maal een uur op en er zijn gastoptredens van onder meer een coverartiest van David Bowie en Montserrat Caballé en de plaatselijke DJ Menno Herder vult de pauze op. “Er zijn meerdere bands de revue gepasseerd, maar deze moest het worden”, vertellen Herma Heuvelman en Silvia Strijtveen. Natuurlijk speelde ook het succes van de film Bohemian Rhapsody, over het leven van Freddy Mercury en zijn band Queen, mee.

Een tot in de puntjes verzorgd draaiboek moet er voor zorgen dat alles op rolletjes verloopt. En dat gaat lukken want zonder problemen kon de organisatie een beroep doen op een groot aantal vrijwilligers. “Dat is het dorpsgevoel. Je moet aan veel eisen voldoen en dan is het fijn dat zoveel mensen mee willen werken en iedereen weet wat zijn taak is. Dat begint met flyeren, de pr verzorgen, de EHBO regelen, verkeersregelaars, catering, beveiliging en voldoende fietsstallingsmogelijkheden. In de hal zijn speciale plekken voor mindervaliden”, aldus Herma en Silvia.

Tickets kosten 20 euro en zijn online te koop via staging2.debelte.nl of aan de kassa, indien nog niet uitverkocht. Het optreden begint om 21.00 uur. De hal is open om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.