Programma Theater Podium Heino rond

HEINO – Het nieuwe programma van Theater Podium Heino is bekend. Het komende seizoen staan er dertien voorstellingen op het programma. De lat ligt weer hoog want al twee jaar is de zaalbezetting 85 procent. De online kaartverkoop is inmiddels gestart.

Ruth Bakker en Gonnie & Gijsje zorgen dat de kinderen een mooie zondagmiddag hebben. Quirine Melssen komt langs met een pop/stand-up/klassieke voorstelling en Mascha van Nieuwkerk staat garant voor bijzondere klassieke muziek. Sound of Silence en Lavalu geven relaxende muziekconcerten en Danielle Schel, Vera Mann, Fuad Hassen en het duo Anne & Lisa houden de lach op het gezicht. De meiden van Los en de mannen van 3Koteboebo zorgen voor een mooi revuesfeertje. Tenslotte verzorgt Margje Wittermans een voorstelling die bestaat uit een combinatie van toneel, poëzie en muziek. De brochures worden huis aan huis verspreid in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem. Tot 10 juni geldt er een vroegboekkorting van 1 euro per kaartje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.