Home / Sallandcentraal / Piratenstunts in De Dolfijn
.

Piratenstunts in De Dolfijn

RAALTE – Het HOFtheater presenteert op vrijdag 17 mei de workshop ‘Piratenstunts’ op basisschool De Dolfijn in Heino. De workshop is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Wat is er nodig om een piraat te worden? En hoe praat een echte piraat? Welke stunts kunnen piraten allemaal? De workshopdocent vertelt hoe piraten zich gedragen en hoe de kinderen ook echte piraten kunnen worden. Vervolgens gaan de kinderen diverse theateroefeningen en stunts doen. Deze workshop wordt gegeven door Grote Broer Kunsteducatie en duurt van 13.30 uur tot 14.30 uur. Deelname kost 5 euro. Aanmelden kan via www.hoftheater.nl. Klik hier op programma en bij het genre op ‘workshops’. De activiteit maakt deel uit van een serie workshops en lessenseries die het HOFtheater in het kader van het project ‘Kennismaken met Cultuur’ organiseert voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.