Pinksterviering met medewerking van Viva Voce en In Between

RAALTE – In het Pinksterweekend wordt Ribs & Blues gevierd in Raalte. Om een moment van bezinning te hebben en even tot rust te komen tijdens het festival, is de Kruisverheffing geopend en wordt op zaterdag 8 juni om 19.30 uur in de eucharistieviering stilgestaan bij het feest van de Heilige Geest: ‘Pinksteren’. Na de viering zingen de koren Viva Voce en In Between enkele liederen, worden er teksten gelezen, is er ruimte voor stilte en kan een kaarsje worden aangestoken aan het brandende pinkstervuur.

Tussen 19.00 uur en 22.30 uur staan de deuren open. Iedereen is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.