Home / Sallandcentraal / PEC-directeur Gerard Nijkamp vertrekt naar Amerikaanse FC Cincinnati

PEC-directeur Gerard Nijkamp vertrekt naar Amerikaanse FC Cincinnati

ZWOLLE – Gerard Nijkamp verruilt PEC Zwolle voor een buitenlands avontuur. Hij gaat als general manager aan de slag bij het Amerikaanse FC Cincinnati. De ploeg komt uit op het hoogste voetbalniveau in de Verenigde Staten en Canada.

“De club PEC Zwolle zit diep in mijn hart. Hier heb ik de afgelopen jaren fantastisch mogen samenwerken met hele fijne, kundige collega’s. De prijzen die we de afgelopen jaren hebben gewonnen waren absolute hoogtepunten”, laat Nijkamp op de website van PEC Zwolle weten.

De opvolger van de afzwaaiende directeur is ook bekend. Mike Willems neemt het stokje over. Willems kwam als voetballer in de jaren ’80 uit voor de Blauwvingers. Daarna was hij manager in het bedrijfsleven en werkte als senior scout voor de Zwollenaren.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.