PEC-directeur Gerard Nijkamp vertrekt naar Amerikaanse FC Cincinnati

ZWOLLE – Gerard Nijkamp verruilt PEC Zwolle voor een buitenlands avontuur. Hij gaat als general manager aan de slag bij het Amerikaanse FC Cincinnati. De ploeg komt uit op het hoogste voetbalniveau in de Verenigde Staten en Canada.

“De club PEC Zwolle zit diep in mijn hart. Hier heb ik de afgelopen jaren fantastisch mogen samenwerken met hele fijne, kundige collega’s. De prijzen die we de afgelopen jaren hebben gewonnen waren absolute hoogtepunten”, laat Nijkamp op de website van PEC Zwolle weten.

De opvolger van de afzwaaiende directeur is ook bekend. Mike Willems neemt het stokje over. Willems kwam als voetballer in de jaren ’80 uit voor de Blauwvingers. Daarna was hij manager in het bedrijfsleven en werkte als senior scout voor de Zwollenaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.