Home / Sallandcentraal / Özcan Akyol naar Wesepe

Özcan Akyol naar Wesepe

WESEPE – De leeskring van ‘Vrouwen van Nu’ Wesepe/Averlo heeft in samenwerking met de plaatselijke plattelandsvereniging Labor de bekende schrijver, columnist en programmamaker Özcan (Eus) Akyol uitgenodigd voor een lezing in het ‘Wapen van Wesepe’.

Die vindt plaats op donderdag 16 mei om 20.00 uur. Akyol, die bekend staat om zijn nuchtere analyses en directe taal, laat zien en horen wie hij is. Alle leden en partners van beide verenigingen zijn welkom. De kosten inclusief thee/koffie bedragen 5 euro per persoon.

Lees ook

Alternatieve SW4D aan de hand van wandelgids

RAALTE – De SW4D gaat dan wel niet door, maar de organisatie heeft wel gezorgd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.