OV-spreekuur in Holstohus

OLST – De OV-ambassadeurs verzorgen op dinsdag 4 juni een inloopspreekuur in het Holstohus in Olst voor senioren met vragen over reizen met het openbaar vervoer. Het spreekuur duurt van 14.00 tot (uiterlijk) 16.00 uur. Vanaf 13.45 uur staan de koffie en thee klaar.

OV-ambassadeurs, ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen, vertellen over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en het in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook verstrekken zij informatiemateriaal. Tevens kunnen ze stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe men een reis kan plannen. Aan het einde van de informatiebijeenkomst kunnen senioren zich aanmelden voor een proefreis.

Tijdens de proefreis helpen de OV-ambassadeurs hen met het opladen van een OV-chipkaart of het kopen van een kaartje en het in- en uitchecken. Deelname aan het OV-spreekuur is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.