Opening multifunctionele omgeving Lierderholthuis

.

LIERDERHOLTHUIS – Tennis, basketbal, voetbal, skaten, calisthenics, volleybal, fitness; in Lierderholthuis kan het vanaf 18 mei allemaal in de openlucht. Op 18 mei wordt bij het Dorpshuis namelijk de nieuwe multifunctionele omgeving geopend. En naast al die sporten kan er ook nog eens volop gespeeld worden!

Meerdere vrijwilligers zijn vanaf januari bezig met de aanleg. Het resultaat is een prachtige omgeving met een kunstgrasveld en een calisthenics-gebied dat de mogelijkheid biedt om in de buitenlucht te sporten. Daarnaast zijn er trim- en beweegtoestellen, fitnesstoestellen én een skatebaan met diverse skate-elementen. Tot slot zijn er robinia klim-, klauter- en balanceertoestellen, zoals een trampolinepad, lignet, balanceertouw, evenwichtsbalk en enterrek. Hiermee wordt het multifunctionele veld een plaats waar jong en oud kunnen sporten, spelen, bewegen en ontmoeten.

Op 18 mei is er voor de jeugd vanaf 13.00 uur de mogelijkheid om op het kunstgras te voetballen, hockeyen, basketballen en tennissen. Daarnaast kan er worden geskatet, gefitnest of gespeeld in het speelbos. Vanaf 15.00 uur is er voor de groteren op het kunstgras een tennis- en volleybaltoernooi. Daarnaast is er een demonstratie Calisthenics en een skateshow. Rond 16.00 uur is de officiële opening van het veld, met afsluitend een barbecue. Iedereen is de gehele dag welkom. Voor de barbecue geldt een opgave bij pb@lierderholthuis.com vóór 16 mei.

Meer foto's

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.