Home / Sallandcentraal / Opening multifunctionele omgeving Lierderholthuis
.

Opening multifunctionele omgeving Lierderholthuis

LIERDERHOLTHUIS – Tennis, basketbal, voetbal, skaten, calisthenics, volleybal, fitness; in Lierderholthuis kan het vanaf 18 mei allemaal in de openlucht. Op 18 mei wordt bij het Dorpshuis namelijk de nieuwe multifunctionele omgeving geopend. En naast al die sporten kan er ook nog eens volop gespeeld worden!

Meerdere vrijwilligers zijn vanaf januari bezig met de aanleg. Het resultaat is een prachtige omgeving met een kunstgrasveld en een calisthenics-gebied dat de mogelijkheid biedt om in de buitenlucht te sporten. Daarnaast zijn er trim- en beweegtoestellen, fitnesstoestellen én een skatebaan met diverse skate-elementen. Tot slot zijn er robinia klim-, klauter- en balanceertoestellen, zoals een trampolinepad, lignet, balanceertouw, evenwichtsbalk en enterrek. Hiermee wordt het multifunctionele veld een plaats waar jong en oud kunnen sporten, spelen, bewegen en ontmoeten.

Op 18 mei is er voor de jeugd vanaf 13.00 uur de mogelijkheid om op het kunstgras te voetballen, hockeyen, basketballen en tennissen. Daarnaast kan er worden geskatet, gefitnest of gespeeld in het speelbos. Vanaf 15.00 uur is er voor de groteren op het kunstgras een tennis- en volleybaltoernooi. Daarnaast is er een demonstratie Calisthenics en een skateshow. Rond 16.00 uur is de officiële opening van het veld, met afsluitend een barbecue. Iedereen is de gehele dag welkom. Voor de barbecue geldt een opgave bij pb@lierderholthuis.com vóór 16 mei.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

One comment

  1. Iets om trots op te zijn!
    Gefeliciteerd inwoners van Liederholthuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.