Home / Sallandcentraal / Open dag Voetencentrum Elferink met podotherapeut

Open dag Voetencentrum Elferink met podotherapeut

RAALTE – Voetencentrum Elferink in Raalte houdt op zaterdag 11 mei een open dag. Podotherapeut Nadia Winkeler analyseert die dag de voeten van mensen met voet- of houdingsklachten aan de hand van een 3D-scan en geeft gratis voet- en schoenadvies. Iedereen, jong en oud, is welkom.

“Je voeten zijn een heel belangrijk onderdeel van je lichaam” vertelt Winkeler. “We gebruiken ze iedere dag en voet- en houdingsklachten zijn dan ook bijzonder vervelend en kunnen je belemmeren in het dagelijks leven. Als podotherapeut kunnen we de meeste klachten snel verminderen of zelfs helemaal verhelpen.”

Ingrijpen met bijvoorbeeld een podotherapeutische zool is lang niet altijd nodig. “Wij kunnen veel meer oplossingen bieden en vooral kinderen op jonge leeftijd kunnen al veel baat hebben bij goede en stevige kinderschoenen”, aldus Winkeler.

De open dag duurt van 9.30 tot 17.00 uur. Elferink Schoenen is te vinden aan de Grotestraat 26 in Raalte.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.