Home / Sallandcentraal / Open dag bij Solace Heino

Open dag bij Solace Heino

HEINO – Woonzorgvoorziening Solace in Heino houdt op zaterdag 8 juni een open dag. Tussen 10.00 en 14.00 uur zijn geïnteresseerden welkom om de locatie te bezichtigen. Tijdens de open dag krijgen de bezoekers een rondleiding langs de verschillende appartementen en zorghotelstudio’s met uitleg over de woon- en zorgmogelijkheden. Als activiteit wordt er porselein geschilderd. Solace is te vinden aan de Statenweg 3 in Heino. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kan men bellen naar de receptie: 088 328 01 00.

Lees ook

Carolien Jonkman: Heb ik het virus (gehad)?

Ongerust belde ze me op of ik advies kon geven. Ze was heel erg ziek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.