Home / Sallandcentraal / Open dag bij Damhoeve

Open dag bij Damhoeve

DALFSEN – Zorgboerderij Damhoeve in Dalfsen (in het buitengebied tussen Laag Zuthem en Wijthmen) opent op zaterdag 25 mei de deuren voor het publiek. De open dag duurt van 10.30 tot 16.00 uur. De Damhoeve biedt dagbesteding aan ouderen. Op en rond het boerenerf zijn plekken en ruimten ingericht om het de deelnemers naar de zin te maken. Vanaf 10.30 uur staat het team van de zorgboerderij klaar voor rondleidingen. En juist in deze tijd van het jaar maken de vele jonge dieren en de altijd bloeiende moestuin een bezoekje extra de moeite waard. ’s Ochtends is er bovendien een optreden van de Pompedoers uit Heino. De entree is gratis. De koffie staat klaar. Zorgboerderij Damhoeve is te vinden aan de Ganzepanweg 2a in Dalfsen.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.