Home / Nieuws / Op de fiets de boer op

Op de fiets de boer op

REGIO – Op zondag 19 mei organiseren Salland Boert en Eet Bewust en LTO Salland gezamenlijk de jaarlijkse fietstocht langs boerenbedrijven.Tussen 10.00 uur en 12.00 uur kan gestart worden bij Fruitbedrijf van Vilsteren in Wijhe en Schrijver Stalinrichting in Broekland. Hier is tevens parkeergelegenheid.

De route loopt langs het varkensbedrijf van de familie Koekoek, vleesveehouderij Limousin Oost van de familie Hietberg en melkveebedrijf Neuleman van de familie ten Have. Alle bedrijven zijn te bezichtigen. Er worden rondleidingen gegeven, er kan geproefd worden en men kan in gesprek gaan met de ondernemer. Ook kan men meer informatie krijgen over de Broeklanderhof, de pluktuin in Broekland en men kan Trekkers kiek’n bij Bruggeman Mechanisatie. Voor deze tocht is eveneens het landgoed van de familie Blijdenstein opengesteld.

De route is ca.achttien kilometer lang en is geschikt voor jong en oud. De bedrijven zijn tot 16.00 uur geopend. Deelname is gratis en op eigen risico. Meer informatie is te vinden op www.sallandboerteneetbewust.nl/activiteiten/ en op www.ltonoord.nl/afdeling/salland.

Lees ook

Gerlant: Apartheid, ik doe er niet aan mee

Gelukkig hebben we hier wat de discussie over vaccinaties betreft nog geen Amerikaanse toestanden. Via …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.