Ontmoetingscafé in ‘t Spoc

WIJHE – WijZ welzijn organiseert één zaterdag per maand het jongeren ontmoetingscafé bij ‘t Spoc aan de Lange Slagen 29 in Wijhe. Speciaal bedoeld voor jongeren van 11 tot en met 17 jaar met een beperking. Onder begeleiding van een jongerenwerker worden de jongeren van harte uitgenodigd om een gezellige avond te hebben en leuke contacten te leggen. Daarnaast zijn er dartborden, is er tafelvoetbal, diverse spellen en uiteraard een lekker muziekje en een hapje en een drankje. De eerstvolgende keer is op 25 mei van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor deze avond kan via: jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu. Geef daarin aan wie er komt met naam, leeftijd en een toelichting op eventuele bijzonderheden. Voor meer informatie neem contact op met de jongerenwerker, Annika Nijboer: 06- 32452433.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.