Home / Sallandcentraal / Ontmoetingscafé in ‘t Spoc

Ontmoetingscafé in ‘t Spoc

WIJHE – WijZ welzijn organiseert één zaterdag per maand het jongeren ontmoetingscafé bij ‘t Spoc aan de Lange Slagen 29 in Wijhe. Speciaal bedoeld voor jongeren van 11 tot en met 17 jaar met een beperking. Onder begeleiding van een jongerenwerker worden de jongeren van harte uitgenodigd om een gezellige avond te hebben en leuke contacten te leggen. Daarnaast zijn er dartborden, is er tafelvoetbal, diverse spellen en uiteraard een lekker muziekje en een hapje en een drankje. De eerstvolgende keer is op 25 mei van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor deze avond kan via: jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu. Geef daarin aan wie er komt met naam, leeftijd en een toelichting op eventuele bijzonderheden. Voor meer informatie neem contact op met de jongerenwerker, Annika Nijboer: 06- 32452433.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.