Home / Sallandcentraal / Olster Soepcafé eind mei gaat niet door

Olster Soepcafé eind mei gaat niet door

OLST – Het Soepcafé in Olst van 25 mei is geannuleerd wegens gebrek aan personeel. In tegenstelling tot eerdere berichten zal het eerstvolgende Soepcafé dus pas op zaterdag 29 juni plaatsvinden.

Al twee jaar wordt het Soepcafé gedragen door een groep van in totaal zo’n 20 enthousiaste vrijwilligers van Olst in Transitie, die er tot nu toe voor zorgden dat er elke maand een heerlijke maaltijd gegeten kon worden, gemaakt van overgebleven groente van de Plus. Maar door een samenloop van omstandigheden lukte het deze maand niet om voldoende mensen in de kookploeg te krijgen.

Er is altijd plek voor nieuwe vrijwilligers die mee willen werken. Binnen de werkgroep is plek voor mensen in de kookploeg, bij de afwas, de bediening, voor de inrichting van de eetruimte en de maandelijkse promotie. Voor elk wat wils dus. Meer informatie op: olst.in.transitie@gmail.com.

Lees ook

Wegmetdyslexie opent deuren in Heino

HEINO – Ron van der Horst en Corien Eijhuisen hebben op 1 juni hun eigen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.