Home / Nieuws / Oldtimers reden weer door omgeving Eikelhof

Oldtimers reden weer door omgeving Eikelhof

EIKELHOF – De Oranjefeesten op de Eikelhof herintroduceerden afgelopen zondag de oldtimertoertocht. Na jaren waren er weer diverse oldtimer auto’s te zien in (en om) de buurtschap. Dit natuurlijk naast de oude brommers, die de afgelopen jaren wel gewoon trouw door de regio bleven tuffen. En er was meer gemotoriseerd vermaak. Zondagmiddag konden de bezoekers plaatsnemen in diverse crosskarts voor een paar rondjes over een aangelegd circuit. “We hadden weer veel deelnemers en ook toeschouwers”, zo meldt de organisatie. “En ‘s avonds hebben we het feest goed afgesloten met de 100% Powerband en DJ Tom.”

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.