Nieuwe kringloopwinkel in Wijhe

WIJHE – De zussen Henrike van der Pol-Schutte en Hannelore Schutte zijn recentelijk begonnen met Kringloopwinkel De Zusjes aan de Langstraat 69 in Wijhe. Het aanbod is zeer divers. Van huishoudelijke artikelen tot kleding, van schoeisel tot baby- en kinderartikelen, van speelgoed tot boeken. Natuurlijk kan men er ook terecht om spullen in te brengen. Ophalen is in overleg ook mogelijk. In verband met de ruimte in de winkel nemen de twee echter geen grote meubels aan.

Kringloopwinkel De Zusjes is van dinsdag tot en met donderdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur; op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.