Home / Sallandcentraal / Muzikale voorstelling over Etty Hillesum

Muzikale voorstelling over Etty Hillesum

RAALTE – Yentl Flavour verzorgt op vrijdagavond 3 mei een muzikale voorstelling in het Stilte- en Bezinningscentrum (de voormalige synagoge) in Raalte. Het gezelschap neemt de bezoekers mee op een muzikale reis door de denkwereld van Etty Hillesum. Passages uit haar dagboek worden afgewisseld met (Jiddische) liederen en instrumentale klanken. Aanvang is om 20.00 uur. Het programma duurt ongeveer anderhalf uur. Tickets kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar via info@stiltebezinningscentrum.nl.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.