Moederdagconcert bij Windkorenmolen De Leeuw

LETTELE – De Vrienden van de Molen van Windkorenmolen De Leeuw presenteren op zaterdag 11 mei een Moederdagconcert. Vier koren uit de regio treden op bij de molen bij Lettele/Oude Molen. Het gaat om het tweejaarlijkse korenfestival ‘Koren op de Molen’, dat dit jaar als thema ‘Moeder’ heeft gekregen. Dit met het oog op Moederdag én de Nationale Molendag.

Uit Gorssel komt de vrouwengroep No Romeo’s, uit Schalkhaar de Vocal Group Notes, uit Dijkerhoek de Möl’n-zangers en uit Bathmen De Bêkezangers (foto). In de namiddag van 15.00 uur tot 19.00 uur zingen de koren, elkaar afwisselend, onafgebroken een repertoire, dat speciaal voor deze dag is samengesteld. Natuurlijk is het concert niet alleen bedoeld voor moeders en oma’s, ook kinderen, vaders en opa’s zijn welkom. Het Molenplein wordt gezellig ingericht. Naast het korenfestival staat er die dag ook een kleine markt met geraniums en cadeautjes. Ook voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.