Wijhe‘92 met bus naar titelduel

WIJHE – Wijhe ‘92 heeft de kansen op het kampioenschap van de derde klasse B volledig in eigen hand. Zondag 19 mei wordt de cruciale en beslissende wedstrijd gespeeld tegen naaste concurrent Lochem. De vereniging laat een bus rijden.

De twee ploegen staan gelijk, maar Wijhe ’92 heeft een beter doelsaldo. Bij winst op Lochem is Wijhe ’92 zo goed als kampioen en bij een gelijkspel kan Wijhe ‘92 de volgende wedstrijd thuis tegen Turkse Kracht alsnog de titel bemachtigen. Het titelduel in Lochem begint om 14.00 uur.

Wijhe ‘92 wil met een grote (rood-witte) groep naar Lochem toe. Daarom heeft de voetbalvereniging (een) supportersbus(sen) geregeld. Vertrek is om 12.45 uur bij het parkeerterrein van Wijhe ‘92. Volwassenen betalen 10 euro en jeugd onder de 19 jaar 5 euro.

Aanmelden kan via John Voppen via secretaris@wijhe92.nl of 0570-523745. De buskosten kunnen vooraf overgemaakt worden op IBANnummer NL64RABO0373006195, onder vermelding van de naam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.