Home / Sallandcentraal / Marco Hovius in Buuffie’s

Marco Hovius in Buuffie’s

HEINO – Marco Hovius treedt op zaterdag 18 mei op in Buuffie’s in Heino. Hovius, thans woonachtig in het buitengebied van Lemelerveld, geldt als een van de beste gitaristen van Nederland. Hij was lid van The Prodigal Sons en scoorde hits met zijn eigen band 16 Down. In Buuffie’s brengt hij een set met (akoestische) covers van onder andere Radiohead, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Neil Young en Pearl Jam. Aanvang is om 22.00 uur. De entree is gratis.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.