Home / Sallandcentraal / Marco Hovius in Buuffie’s

Marco Hovius in Buuffie’s

HEINO – Marco Hovius treedt op zaterdag 18 mei op in Buuffie’s in Heino. Hovius, thans woonachtig in het buitengebied van Lemelerveld, geldt als een van de beste gitaristen van Nederland. Hij was lid van The Prodigal Sons en scoorde hits met zijn eigen band 16 Down. In Buuffie’s brengt hij een set met (akoestische) covers van onder andere Radiohead, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Neil Young en Pearl Jam. Aanvang is om 22.00 uur. De entree is gratis.

Lees ook

Hennie Tijs leest voor in Lommerrijk

LUTTENBERG – Hennie Tijs leest op dinsdag 21 juli zijn verhaal ‘De reus en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.