Home / Nieuws / Maak een tandemvlucht boven Boskamp
.

Maak een tandemvlucht boven Boskamp

BOSKAMP – In samenwerking met het professionele team van Action Pilots kan er op zondag 30 juni een tandemvlucht gemaakt worden vanaf het evenemententerrein van het Zomerfestival Boskamp. Dit betekent opstijgen vanaf de grond, waarna er zo vrij als een vogel door de lucht gezweefd kan worden. Het kan! Zo vrij als een vogel en zonder een ronkende motor.

Wat is paragliden?

Gekoppeld aan een ervaren paraglider wordt de deelnemer door middel van een lier de lucht ingetrokken. De kabel blijft aangekoppeld tot een hoogte van 200 à 300 meter boven de Boskamp. Daarna wordt de kabel afgekoppeld en kan er gedurende circa tien minuten, als een vogel door de lucht worden gevlogen. De vluchten vinden plaats op zondag 30 juni 2019 tussen 10:00 uur en 16:00 uur vanaf een locatie in de buurt van het evenemententerrein. Meer informatie is te vinden op www.zomerfestivalboskamp.nl. Hier kan men zich ook inschrijven.

Via deze website kan men zich eveneens aanmelden voor onder andere de pubquiz en andere activiteiten, die plaats vinden tijdens het Zomerfestival Boskamp 2019.

Inschrijven is mogelijk vanaf 17 mei.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.