Luisterexcursie bij Fortmond

DEN NUL – De IJsselnatuurgids van Staatsbosbeheer verzorgt op maandag 20 mei een luisterexcursie bij de IJssel. De deelnemers trekken de natuur in en luisteren onderweg naar de geluiden van vogels en de natuur.

De wandeling start om 19.00 uur op de parkeerplaats aan de Fortmonderweg bij de steenfabriek in Fortmond en duurt tot ongeveer 20.30 uur. De deelnamekosten bedragen 5 euro (2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar).

Aanmelden en info bij Jan Klungers via zeninsalland@kpnmail.nl of 0570-522437. Spontaan meewandelen kan ook. Tip: goede schoenen zijn handig. Zie verder staging2.staatsbosbeheer.nl en staging2.infocentrumijssel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.